10 любопитни факта за филма „Бъмбълби“

10 любопитни факта за филма „Бъмбълби“

Годината е 1987, а мястото – автоморга в малко калифорнийско градче. Уплашен и без посока пред себе си, Бъмбълби намира убежище там, за да се скрие от хората, които искат да го изучават.

Младата и търсеща своето призвание Чарли (Хейли Стайнфелд) мечтае за подарък кола по повод 18-тия си рожден ден. Привидно обикновеният VW Beetle попада в полезрението ѝ и се превръща в неин любимец, слабост и предизвикателство за ремонт… още преди да се съживи пред очите ѝ.


За страха от неизвестното, волята за справедливост и истинското приятелство ще ни разкаже „Бъмбълби“, а дали суровата реалност ще пречупи най-чистите намерения на култовия герой, ще разберем скоро. „Бъмбълби“ паркира в кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Филмът е продуциран от ветераните от поредицата „Трансформърс“ Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам („Арго“, „Генезис“) също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсън („Незабравимо“).


Източник: 10te.bg